Cum comand?

Pentru a comanda produsele tale favorite de pe prajitoruldinoz.ro trebuie să ai un cont de client. Dacă nu ai deja un cont de client atunci poti începe să adaugi articolele dorite în coşul de cumpărături, urmând să apeşi butonul “Continuă cu finalizarea comenzii”. Introduci datele tale concrete pentru livrare şi facturare, selectezi metoda de plată şi transport, după care poţi finaliza comanda.

La scurt timp după finalizarea comenzii vei primi un e-mail prin care se confirmă înregistrarea comenzii.

Preţurile afişate pe pagina produselor sunt exprimate în RON, cu TVA şi nu includ taxele de transport. Nu există comandă cu o valoare minimă impusă.

Livrarea se va face prin Fan Courier, taxa de transport este 20 lei pe teritoriul României, în cazul în care suma comenzii nu depăşeşte 300 lei. Livrarea internaţională nu este posibilă momentan.

Plasarea unei comenzi pe prajitoruldinoz.ro nu garantează existenţa tuturor produselor aflate pe stoc din următoarele motive:

  • produsele afişate pe site nu mai sunt disponibile în stoc din cauza gestiunii stocului, erori, pierderi;
  • produsele sunt defecte sau prezintă anumite urme, iar aceste lucruri se pot descoperi doar în momentul procesării lor.

Iţi garantăm că lucrăm la îmbunătăţirea şi la perfecţionarea sistemului de management al stocului şi că dorim să ai parte de o navigare cât mai rapidă, uşoară şi fără probleme.